NOVÉ ODSTÍNY INSPIROVANÉ BARVAMI PŘÍRODY 

Chromatická řada Earth Colour je obohacena o nové hluboké, intenzivní, jemné a zahalující tóny inspirované dvěma konkrétními ekosystémy, které odrážejí nejnovější módní trendy. Lehkost, harmonie a spojení s přírodou inspirované barvami pantone 2024 nás vedly k vytvoření dvou nových barevných palet. První se paleta barev se vyznačuje harmonickými a obklopujícími odlesky, které vyjadřují hravost a jemnost. Druhá paleta barev okouzluje pro svou intenzitu, hloubku a neuvěřitelnou zahalenost.



/coral reef

HARMONICKÝ A OBKLOPUJÍCÍ ODSTÍNY KORÁLOVÉ BARIÉRY

Korálový útes je útvar typický pro tropické moře, složený z podmořských skalních útvarů tvořených sedimentací korálových vápenců a koster korálů. Korály hostí mikro řasy, které určují jejich barvu. V závislosti na pigmentech které obsahují, vyjadřují korály odstíny od oranžovohnědé až po fialovou.


/norwegian fjords

HLUBOKÉ A INTENZIVNÍ TÓNY SEVERNÍCH ZEMÍ

Hluboké zátoky, které se táhnou i stovky kilometrů a nabízejí krásnou krajinu. Skalní stěny se strmě svažují do vody a vytvářejí úchvatné scenérie nesmírných rozměrů. Klidná a křišťálově čistá voda odráží okolní majestátnost a vytváří scenérii neuvěřitelné krásy.